België

België ligt natuurlijk hier naast de deur. Vooral voor ons, aangezien wij in Brabant wonen. We komen er daarom regelmatig. Al was het maar om vanaf vliegveld Brussel te vertrekken naar andere oorden. Of even naar de bioscoop in Antwerpen. Okay, dat hebben we slechts 1 keer gedaan, maar toch. Praktisch gezien komen wij er nog wel eens.

Toeristisch gezien heeft het ook veel te bieden. En dat is fijn omdat het om de hoek ligt. Kun je er nog eens een weekendje uit van maken. U kent ons: dat doen wij dus ook. Je vindt er namelijk gezellige steden, prachtige natuur, buitensportmogelijkheden (echt iets voor ons…) en vriendelijke mensen. Alle ingrediënten om je er prima te vermaken.

Qua stedentrips kan ik u alleen een verslag van Brugge aanbieden. Brussel, Gent en Antwerpen staan nog op de wensenlijst om te bezoeken. Tenminste, om er dan ook een reisverslag van te maken. Verder heb ik de Ardennen en het schattige Durbuy in de aanbieding. En de belofte dat er nog meer verslagen van Belgische bezoekjes komen!


Reacties zijn afgesloten.