België

België ligt natuurlijk hier naast de deur. Vooral voor ons, aangezien wij in Brabant wonen. We komen er daarom regelmatig. Al was het maar om vanaf vliegveld Brussel te vertrekken naar andere oorden. Of even naar de bioscoop in Antwerpen. Okay, dat hebben we slechts 1 keer gedaan, maar toch. Praktisch gezien komen wij er nog wel eens.

Toeristisch gezien heeft het ook veel te bieden. En dat is fijn, omdat het om de hoek ligt. Kun je er nog eens een weekendje uit van maken. U kent ons: dat doen wij dus ook. Je vindt er namelijk gezellige steden, prachtige natuur, buitensportmogelijkheden (echt iets voor ons…) en vriendelijke mensen. Alle ingrediënten om je er prima te vermaken.

Wat hebben wij er tot nu toe gedaan? We zijn twee keer naar Brugge geweest, hebben een stedentrip Brussel gedaan, hebben een weekend in de Ardennen doorgebracht, gingen een middag naar het leuke plaatsje Durbuy en bekeken stad Gent. Dat is vast nog niet het laatste, maar voor nu moet u het met die reisverslagen en foto’s doen.


Reacties zijn gesloten.