Indonesië

Zoals u vast weet zijn wij erg fan van Amerika en Ierland als vakantielanden. In beide zijn we dan ook al meerdere malen geweest. Maar we weten dat de wereld groter is. Er valt nog veel meer te ontdekken! Dus gooien we er af en toe een ander land tussendoor. Want: verandering van spijs…

Nou probeer ik al een tijdje om Azië op de kalender te krijgen. Andy stond nooit te springen, die zag daar nooit zoveel in. Toch een beetje gek, aangezien zijn roots in Indonesië liggen. In 2015 zetten we een voorzichtige eerste stap die kant op. We maakten een cruise van Singapore via India naar Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. Dat was al andere koek! Maar wat Andy betrof was dat wel even voldoende Azië.

Tot op 27 augustus 2015 zijn vader overleed. Dat was aanleiding voor hem om hardop te zeggen “Misschien moet ik toch eens kijken waar mijn familie vandaan komt…” Nou hoef je zulke dingen maar 1 keer tegen mij te zeggen. Want wat er dan gebeurt is dat je me eventjes niet hoort, omdat ik meteen aan de knutsel sla. Voor Andy er erg in heeft, ligt er dan ook een Plan op tafel. En dat Plan ziet hij wel zitten, dus kan ik gaan regelen, plannen en boeken.

Benieuwd hoe dat allemaal heeft uitgepakt? Lees er alles over in het reisverslag, of bekijk de foto’s!


De route:

Reacties zijn gesloten.