Stedentrip Boston, Massachusetts

Eindelijk, in 2015 gaan we op Stedentrip naar Boston! Eindelijk, want we zijn er al een aantal keer langs geweest, maar nog nooit IN Boston. Om de een of andere reden kwam dat er nooit van. Maar in 2015 gaan we dan. Eindelijk. Want Boston is leuk. Boston heeft een prachtig centrum waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Over de Freedom Trail. Dat is een behoorlijke wandeling, maar erg de moeite waard. Onderweg kom je langs genoeg leuke cafeetjes of restaurants om even bij te komen. Zoals in de bar Cheers. Inderdaad, van de gelijknamige tv-serie uit de jaren ’80. Boston heeft ook een mooi park rondom het Capital. Da’s het parlementsgebouw van de staat Massachusetts, waar Boston de hoofdstad is.

En ben je uitgekeken in Boston, dan ga je naar naastgelegen Cambridge. Da’s de universiteitsstad. Je kun naar Harvard en MIT. Of een beetje langs de Charles River wandelen. Erg leuk.

Het enige nadeel van Boston is dat het ongelofelijk duur is. De overnachtingen tenminste. Onder de 200 dollar per nacht vindt je weinig fatsoenlijks. Daarom sliepen wij net buiten de stad en vlakbij de metro. Een stuk voordeliger en net zo makkelijk.

Nieuwsgierig naar onze dag in Boston? Lees er over in het reisverslag of bekijk de foto’s!


Reacties zijn gesloten.