Stedentrip New York, New York

Dé bestemming bij uitstek voor een stedentrip: New York. Ondanks dat het best nog een eindje vliegen is: heen doe je er ruim 8 uur over, terug 7. Daar moet je 3 dagen voor uittrekken. Heen doe je er een dag over, terug meestal 2. Komt door de 6 uur tijdverschil met Nederland.

Gelukkig kun je je er makkelijk een paar dagen vermaken. En ik zou, als ik toch die reis moet maken, er nog een paar dagen aanplakken. Of eigenlijk een week of 2. En een half. Eigenlijk zou ik een stedentrip New York integreren in een vakantie aan de oostkust van Amerika. But that’s me.

Over New York hoef ik waarschijnlijk weinig te vertellen. Iedereen zal daar best een voorstelling bij hebben. Of er al eens zijn geweest. Voor wie nog niet is geweest: het is een feest van herkenning. Wat je op tv hebt gezien, zie je nu in het echt. En dat is best een beetje gek. maar ook leuk.

Omdat het zon populaire bestemming is, is er genoeg over geschreven. Bovendien zijn de mogelijkheden zo divers, dat het aan je smaak ligt wat je er allemaal wilt gaan zien en doen. Voor wie benieuwd is wat wij er hebben gedaan: het staat in de reisverslagen en is te zien op de foto’s:


 

Reacties zijn gesloten.