IJsland & Oostkust USA

Voor onze 5e vakantie naar Amerika kom ik een heel mooie deal tegen. Icelandair heeft speciale aanbiedingen met vluchten naar Amerika. Daarbij kan je een stop-over maken op IJsland. Dat willen we wel! IJsland staat al een tijdje op onze bucketlist. Dan blijven we daar eerst een paar dagen en vliegen daarna door naar New York. We zijn nog niet in The City geweest en dat wordt wel eens tijd. We blijven maar meteen hangen aan de oostkant van Amerika.

Daar zijn we vorig jaar ook geweest. Toen zijn we wat meer bovenin blijven hangen. Nu gaan we iets zuidelijker, vooral rondom West Virginia. Zijn we nog niet geweest. En aangezien we toch in de buurt zijn, gaan we natuurlijk de familie aan deze kant van het land bezoeken.

Zo, nu er een plan ligt, kan de rest geregeld worden. De tickets heb ik dus bij Icelandair geboekt voor €737,- (!!) en de auto via Holidaycars bij Dollar. We hebben gekozen voor een Fullsize. Kosten voor 12 dagen: €457,50. Het gedeelte IJsland is via het plaatselijke reisbureau bij Oad geboekt. Voor 3 nachten in het Cabin Hotel in Reykjavik en 2 excursies zijn we totaal €532,- kwijt. Ook heb ik overnachting geregeld in New York. Nou ja, niet ín NY, want dat kost nogal, maar net er buiten in North Bergen, New Jersey. Dat scheelt ons minstens $100,- per nacht. Nu betalen we voor 2 nachten in een Super 8 Motel €135,-.

Ik ben heel benieuwd naar IJsland. En kijk weer erg uit naar het verder ontdekken van Amerika. Benieuwd hoe het is gegaan? U leest het in het reisverslag en ziet het op de foto’s!


De route:

 

Reacties zijn gesloten.