USA

Wij zijn vaak in Amerika geweest. Best vaak. Heel vaak, eigenlijk. In 2002 voor het eerst en vanaf 2004 elk jaar. Soms zelfs 2x per jaar. En aangezien we van rondreizen houden, gaan we meestal naar een ander deel. Zo kwamen we aan ons doel: alle staten van Amerika bezoeken.

Van de 50 staten hebben we er inmiddels 47 gezien… Inderdaad, we moeten er nog maar 3! Sommige staten hebben we meerdere malen bezocht. Bijvoorbeeld omdat daar familie woont. Die hebben we namelijk aan zowel de westkant als de oostkant wonen.

Behalve het bezoeken van al die staten, maken we soms ook een uitstapje naar een ander land. Naar Canada, Mexico, de Bahama’s, IJsland of Turkije. Want ja, als we er toch langskomen of in de buurt zijn… Dat u niet raar opkijkt als u in 1 van de reisverslagen een ander land aantreft.

Uiteraard hebben we van al die reizen een verslag en natuurlijk foto’s. Kunt u mooi onze avonturen meebeleven; klik hieronder op een kaartje om naar het reisverslag te gaan. Bent u op zoek naar een bepaalde plaats, park, stad of staat? Ik heb een overzicht gemaakt van alle pareltjes die we hebben bezocht, natuurlijk met doorlinkjes naar de betreffende reisverslagen.

Veel lees- en kijkplezier dus!


PS Lees voor u zelf naar Noord Amerika gaat, even de visumregels. Dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Reacties zijn gesloten.