Dagje Heusden

Wij wonen vlakbij Heusden. Dat is een vestingstadje en altijd leuk om te bezoeken. Dat doen we dan ook regelmatig, als er bijvoorbeeld familie uit Amerika over is.

Buiten dat het een leuk stadje is, hebben ze er De Pannenkoekenbakker. En wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op pannenkoeken! Voor wie niet van pannenkoeken houdt: er zijn ook allerlei andere restaurants, geen nood.

Heusden is een beetje verwarrend, want je hebt Oud Heusden – dat is het nieuwe gedeelte. En Heusden – dat is het vestingstadje. Oud Heusden is geen ruk aan, so don’t bother.

En wat is er allemaal te doen in Heusden? Je kunt er dus heerlijk eten, van pannenkoeken tot sjiek.

Of gewoon lekker door het stadje en vooral om de gezellige haven wandelen. Daarna op een terrasje iets drinken. Of shoppen; Heusden heeft een aantal exclusieve shopjes. Rondom Heusden kun je ook heerlijk wandelen of fietsen. Lekker zelf of gezellig met een georganiseerde wandeling. Het kan allemaal.

Geen zin om te lopen? Maak dan een rondvaart. Dat kan vanuit de pitoreske haven. Lekker op het bovendek zitten met een hapje en een drankje, genieten van de omgeving vanaf het water. Lekker zonnetje erbij en goed gezelschap: prima dagje uit!

Reacties zijn gesloten.