Welkom op de reissite van JEZ

Wij zijn Andy & Janneke en wij reizen graag. En graag veel. Dat begon in 2002, toen we voor het eerst naar Amerika gingen. We waren meteen verkocht! We besloten alle staten te bezoeken. Inmiddels zijn we er 18 keer geweest en hebben we 47 van de 50 staten bezocht.

Maar de wereld is groter! Buiten Amerika valt er natuurlijk nog veel meer te ontdekken. In ons eigen Europa bijvoorbeeld. We kwamen erachter dat we stiekem al in veel Europese landen waren geweest. We besloten om ze dan ook allemaal te bezoeken. Er zijn 50 Europese landen en die hebben we inmiddels allemaal bezocht!

Maar de wereld is groter! Er zijn 7 werelddelen en in totaal 196 landen. Nog heel veel te ontdekken en dat proberen we ook zoveel mogelijk te doen. Inmiddels zijn we op 6 van de 7 continenten geweest – dat is inclusief Antarctica – en op de teller rechts zie je hoeveel van die 196 landen we al hebben bezocht… and counting!

Via deze website kun je onze avonturen een beetje meebeleven. Door een reisverslag te lezen. Of iets over een stedentrip of een tripje in Nederland e.o. Of door de foto’s te bekijken. Kan allemaal!

Have fun – Andy & Janneke

Reacties zijn gesloten.