Stedentrip Athene, Griekenland

Kerst valt in 2017 super gunstig! Op maandag en dinsdag, dus we hebben zomaar 4 dagen achter elkaar vrij. Wat doen wij dan? Inderdaad, wij gaan op Stedentrip. Dat wordt de 7e keer dat we met kerst de hort op zijn. We zijn in Delft, Groningen, Rotterdam, Rome, Berlijn en Londen geweest. Voor dit jaar twijfelen we tussen Wenen en Athene. In beide zijn we nog niet geweest. Athene ligt in Griekenland. Zijn we ook nog niet geweest… Het wordt Athene!

Op zaterdag vliegen we vanuit Brussel heen en dan op dinsdag (2e kerstdag) weer terug. Dan hebben we 2 volle dagen om Athene te bekijken. We vliegen voor €350,- met Swiss & Lufthansa. Dat is inclusief bagage en gereserveerde stoelen. Tja, daar moet je tegenwoordig bij iedere maatschappij extra voor betalen. Het is niet meer alleen een “Ryanair-dingetje”.

Omdat we een ochtendvlucht hebben, slapen we op vrijdagavond vlakbij het vliegveld. Ik heb een park-sleep-fly bij Ibis gereserveerd voor €73,25 totaal. Vrijdags moet er nog gewoon gewerkt worden. Dus rijden we na het eten naar Brussel. En dan moet je langs… Antwerpen zou Antwerpen niet zijn als we daar niet vreselijk in de file komen te staan. Drie kwartier later dan gewild komen we bij ons hotel aan. We checken in en geven ons op voor de shuttlebus van morgenvroeg. Nog een beetje aanrommelen en dan gaan we lekker slapen. Alvast dromen over Athene…


 

Reacties zijn gesloten.