Rondreis 4 Alpenlanden

Jarenlang waren Andy en ik in evenveel landen geweest. In de meeste landen zijn we samen geweest. Op twee na: Andy is in een vorig leven in Finland geweest en ik in Zwitserland. Verder hebben we allebei dezelfde landen bezocht en hebben we die ook samen bezocht.

Tot twee jaar geleden, 2014. Toen gingen we op rondreis door Lapland: Zweden, Noorwegen en…. Finland. Na die vakantie was ik dus in 1 land meer geweest dan Andy. Ha! En daar mocht ik hem graag mee pesten.

Maar ja, dat blijft niet eeuwig leuk. Bovendien zijn we bezig met onze queeste om zoveel mogelijk landen te bezoeken en het liefst in elk geval heel Europa. En op die kaart van bezochte landen in Europa zit 1 irritant klein wit stipje: Liechtenstein. Have not been there yet. Dus dat wordt tijd. Aangezien het maar een gehucht is dat Liechtenstein, maken we er een roadtrip van die ook door Duitsland, Zwitserland en een klein stukje van Italië gaat. Dan is Andy ein-de-lijk in Zwitserland en in evenveel landen als ik geweest. Oh, en we gaan met de nieuwe auto. Kijk, dat is ook meteen leuk.

Helaas heb ik dit jaar door een nieuwe baan niet de wereld aan vrije dagen. Daardoor kunnen we net niet een hele week gaan. We gaan nu van dinsdag tot en met zondag. Om een stukje tijd te winnen, vertrekken we op maandagavond na het werk alvast richting Duitsland, dan hebben we de eerste 300 kilometer gehad. En kan dinsdagochtend de pret meteen beginnen!


 


Reacties zijn gesloten.